droomhut j100

Slotfeest Bar Oost: bezoek de droomhut van de J100

21 Sep 2019

SEIZOENSFINALE BAR OOST - 21 SEPTEMBER VANAF 20:00U

 

Bar Oost sluit de zomer af met een knaller van formaat. We eren het prachtige Borgerhout en al haar geniale samenwerking die door de jaren heen zijn ontstaan. Allemaal gratis!Je kan ook de Droomhut komen bewonderen, dit wordt de nieuwe uitvalsbasis van de J100, het samenwerkingsverband van de jongeren van Kras en andere Antwerpse jongerenorganisaties. Ze geven je graag zelf een woordje uitleg over deze unieke constructie! Je krijgt dus een exclusieve preview nog voor de officiële opening (die gepland is voor november).

 

Naast een bezoek aan de droomhut staat er nog heel wat leuks en lekkers op het programma:

Bar en eetstandjes - doorlopend vanaf 20:00

Buurtjongeren en professionals werken samen om een gevarieerd aanbod snacks en volwaardige maaltijden aan te bieden. Zolang de voorraad strekt.

ZonderWolk - 20:00 tot 22:00

ZonderWolk leidt de avond in rond het centrale thema via slam poetry, spoken word en urban music. ZonderWolk organiseerde samen met kunstZ workshops zodat artiesten en buurtjongeren beslagen op het ijs komen.

We Are Not - 22:00 tot 00:00

De elfkoppige live-band perfomt ‘Byrning down the house’, hun tribute aan Talking Heads. Ambiance gegarandeerd!

Melting Pot - vanaf 00:00

De streetdancers van MarcoTorrice/kunstZ brengen een performance waarbij ze het publiek naadloos mee op de dansvloer lokken om te genieten van de beats van de DJ.

bar oost
Image left & text right