Kras Sport

Sport

Kras Sport is de enige thematische Kraswerking die zich niet tot één bepaalde wijk of buurt richt. Kras Sport biedt competitieve en recreatieve sportactiviteiten aan. Het competitieve luik staat in het kader van de jeugdopleiding en werkt aan de doorstroming naar hogere sportniveaus van geselecteerde kinderen, tieners en jongeren. Het recreatieve luik wil zoveel mogelijk kinderen, tieners en jongeren aan het sporten krijgen.

We gebruiken ons sportaanbod om kinderen en jongeren te bereiken die zich in een kwetsbare positie bevinden, om hen vervolgens ondersteuning aan te bieden op andere gebieden, zoals welzijn, school- of arbeidsloopbaan, mentale gezondheid,... Op die manier is sport dus zowel een doel op zich, als een middel om tot een bredere ondersteuning te komen.

Daarnaast zet Kras Sport sterk in op de opleiding van jonge vrijwilligers, het aanscherpen van de ouderparticipatie en de verhoging van de diversiteit in de bereikte deelnemersgroepen. Zo zetten we bijvoorbeeld specifiek in op het zaalvoetbalprogramma voor meisjes vanaf 12 jaar. Naast de kwalitatieve jeugdopleiding zaalvoetbal wordt steeds meer geïnvesteerd in de organisatie en ondersteuning van recreatieve tornooien op buurtpleintjes. Kras Sport ondertekende de Panathlon Verklaring over ethiek in de jeugdsport.

 

Locaties

Kras Sport heeft als thematisch steunpunt geen vaste locatie. Activiteiten gaan steeds op verschillende pleintjes of sportlocaties door.

Kras Sport

Generaal Eisenhowerlei 47

2140 Borgerhout

03/235 09 90

info.sport@krasjeugdwerk.be

 

 

Bereikbaarheid

Tram: tram 24, halte Drink

Bus: bus 30, 410, 414, 415, 416, 417, 418, 427 of 429, halte Drink

 

Medewerkers Sport

 Mohamed Zemmouri

Mohamed Zemmouri

Coördinator
mohamed.zemmouri@krasjeugdwerk.be
krasmedewerker

Bilal Talhaoui

Jeugdwerker
bilal.talhaoui@krasjeugdwerk.be
krasmedewerker

Brahim Ait Ahmed

Jeugdwerker
brahim.aitahmed@krasjeugdwerk.be
krasmedewerker

Delyan Mbari

Jeugdwerker
delyan.mbari@krasjeugdwerk.be
Farid Achalhi

Farid Achalhi

Jeugdwerker
farid.achalhi@krasjeugdwerk.be
krasmedewerker

Imane Berdai

Jeugdwerker
imane.berdai@krasjeugdwerk.be
krasmedewerker

Karim Hassankhel

Jeugdwerker
0487/378 996
karim.hassankhel@krasjeugdwerk.be

Begeleider cricketproject

krasmedewerker

Morad Talhaoui

Jeugdwerker
morad.talhaoui@krasjeugdwerk.be