© Lynn Van Oijstaeijen

Kras Noord doet mee aan de theaterproductie Seefhoek Series

18 Sep 2023

Na het overweldigende en hartverwarmende Familiestraat, waar de jongeren van Kras Noord ook al in meespeelden, keert theatermaker Thomas Verstraeten terug naar de Seefhoek met een ode aan de hyperdiverse wijk in het noorden van Antwerpen, waar hij zelf ook woont. Seefhoek Series is een zevendelig locatieproject, een estafette waarbij het ene project naar het

volgende leidt. En de eerste stop is bij de straatvoetballers van Kras Noord!

Vrijdag 22 september om 20u30

21st Century Portrait


Straatvoetbal op Jos Verhelstplein, live op ATV

Een straatvoetbalwedstrijd wordt in beeld gebracht als een wedstrijd op het allerhoogste niveau. Stadionlicht belicht het betonnen pleintje. De beeldvoering en montage, met droneshots, steadycam en slow motionshots, verschilt in niets van een professioneel gefilmde wedstrijd. De match wordt professioneel becommentarieerd en geanalyseerd door twee voetbalcommentatoren van de podcast Koolcast Sport. Beleef het ter plaatse of bekijk de match live op ATV.

Ook maandag 25 september komt Kras Noord in actie. Voor de vierde etappe van de Seefhoek Series komen de spelers van ons cricketproject in actie. Vanaf 20u te bekijken in Park Spoor Noord!

Alle info over de Seefhoek Series vind je op de website van het Toneelhuis.

© Lynn Van Oijstaeijen
Image left & text right