De Warmste Week verwarmt een project van Kras

De Warmste Week verwarmt een project van Kras

06 Okt 2022

Er is de laatste tijd veel aandacht voor gezonde voeding en de lege brooddozenproblematiek op scholen. Ook binnen het jeugdwerk worden wij hiermee geconfronteerd. Met dit project wil Kras Noord kinderen helpen om met gezonde gevulde brooddozen naar school te gaan.

Met de middelen die we via De Warmste Week kunnen krijgen, willen we gezonde kookactiviteiten organiseren onder begeleiding van een voedingsexpert. Veel gezinnen zijn immers niet goed op de hoogte van wat een gezond en gevarieerd voedingspatroon inhoudt. We gaan de brooddozen van de kinderen vullen met lekkere, gezonde en originele maaltijden die ze ook gemakkelijk zelf kunnen maken. We geven hen de nodige ingrediƫnten, en alle recepten worden gebundeld in een kookboek, zodat ze hier ook thuis mee aan de slag kunnen gaan.

Op die manier kunnen we ons belangrijk steentje bijdragen in de strijd tegen de schrijnende toestanden van de lege brooddozen. Maar we hebben jouw steun nodig. Organiseer of sponsor een actie van de Warmste Week om ons project en vele andere zinvolle projecten mee te helpen financieren. Je vindt alle info op www.dewarmsteweek.be

De kinderen van Kras Noord zijn je alvast dankbaar!

De Warmste Week verwarmt een project van Kras