Al veel warme acties voor Kras!

Al veel warme acties voor Kras!

26 Nov 2019

De Warmste Week komt dichterbij. Bij Kras kunnen we de warmte al voelen, met alle warme acties die ten voordele van onze werking georganiseerd worden! Verschillende mensen, scholen en organisaties organiseren al acties voor Kras. Jij kan ons steunen door spaghetti te eten, koekjes te kopen, soep te smullen of een bootcamp mee te doen!

  • De leerlingen van Basisschool Plantijn bakken koekjes en ander lekkers dat ze verkopen. Voor amper 2€ krijg je al lekkers!
  • Ook de studenten bij Open School Antwerpen laten zich van hun culinaire kant zien. Tijdens de pauze verkopen ze heerlijke en (hart)verwarmende zelfgemaakte soep tijdens de hele maand december. 
  • Studentenclub Socio organiseerde een grootse spaghettiavond voor al haar leden en sympathisanten!
  • Van al dat lekkers enkele kilootjes bijgekomen? Geen probleem, tijdens de Warmste Bootcamp die Emely en Marie organiseren, sport je dat er zo weer af!
  • De studenten journalistiek van de AP Hogeschool maken een hele dag zelf liveradio. Iedereen mag er voor 1€ een nummer aanvragen, ten voordele van Kras natuurlijk!

Wil je zelf ook een actie op poten zetten ten voordele van Kras? Dat kan in enkele klikken via de site van de warmste week.

warmste week
Image left & text right