WIP Noord

Arbeidsbegeleiding

Zoek je werk? Weet je niet zeker welke richting je uit wil gaan? Wil je een opleiding volgen of zoek je een stage?

Weet je niet goed hoe je je CV moet opstellen? Heb je graag wat hulp bij het schrijven van je motivatiebrief? Weet je niet goed hoe je jezelf moet verkopen tijdens een sollicitatiegesprek? Of word je maar niet uitgenodigd op een gesprek?

De ACB-ers van Kras kunnen je helpen. ACB staat voor arbeidscomptetentiebegeleiding. Samen met jou gaat de ACB-er op zoek naar oplossingen voor de zaken waar jij op botst rond werken, solliciteren of opleidingen. We bieden een luisterend oor en concrete hulp gericht op jouw specifieke situatie.

Kijk hieronder wie de ACB-er in jouw wijk is. Neem gerust contact op, want we staan graag voor je klaar! (En het is helemaal gratis.)

Je kan ook steeds terecht in een van onze WIP's. Een WIP is een werkinfopunt voor jongeren. Spring gerust eens binnen. Je vind er regelmatig onze ACB-ers, en je kan er ook steeds gebruik maken van de computers, printers en scanners. De adressen en openingsuren van de WIP's vind je onderaan deze pagina.

Ahmed - Merksem

0487/57 40 43

ahmed.sababti@krasjeugdwerk.be

Ahmed
Image left & text right

Leila - Kiel/Merksem/Noord - Meisjes

0473/13 38 77

leila.elmakrini@krasjeugdwerk.be

Snapchat: leila.lbc

https://www.facebook.com/leila.lbc.79 

Leila
Image left & text right
Xavier
Image left & text right
Ulli
Image left & text right
Ozgur
Image left & text right

Welkom in het WIP

WIP Antwerpen Noord

Everaertsstraat 97-99
2060 Antwerpen

 

Openingsuren:

Maandag: 11u-15u
Dinsdag: 11u-15u
Woensdag: 16u-19u
Donderdag: 11u-15u en 16u-19u
Vrijdag: 11u-15u

Op woensdag en donderdag is er een arbeidsbegeleider aanwezig, deze kan je direct verder helpen met je zoektocht naar werk of een gepaste opleiding. Je bent altijd welkom met al je vragen, onze collega’s zetten je in contact met de juiste persoon.  

 
WIP Merksem

Opent binnenkort!
 

WIP info
Image left & text right